Mabo-Lifting

Service voor welke machines?

Aisle-Master knikheftruck

Service voor uw Aisle-Master smallegangheftruck

Mabo BeNeLux verzorgt graag uw aankoop en service-na-verkoop voor uw Aisle-Master, ook gekend als de smallegangheftruck of knikheftruck. Deze toestellen kunnen werken in een gangbreedte vanaf 1,6m en dit tot wel 15m hoogte. Wanneer u op zoek bent naar meer opslagruimte binnen uw bestaand gebouw, is dit de oplossing die uw opslagcapaciteit aanzienlijk kan vergroten.

Reachtruck alternatief

De Aisle-Master is het alternatief voor een klassieke reachtruck, al onderscheidt hij zich door zijn uitmuntende wendbaarheid in smallere gangen. Daarnaast kan de knikheftruck zowel binnen als buiten ingezet worden. Een extra heftruck voor buiten behoort dus voorgoed tot het verleden.

Lagere onderhoudskosten

Door een laag aantal bewegende onderdelen in de Aisle-Master knikheftruck, zal er minder slijtage optreden wat resulteert in lagere onderhoudskosten. Hierdoor zal een onderhoud ook sneller kunnen worden uitgevoerd en zal het toestel minder lang gemist moeten worden.

Gebruiksvriendelijk

Leren rijden met een Aisle-Master smalle gang heftruck gaat vlotter dan leren rijden met een reachtruck. Dit komt omdat je bij een Aisle-Master een zijdelings zicht hebt op de goederen. Dit zorgt niet alleen voor een veiligere situatie maar is bovendien ergonomischer voor de bestuurder. Bij een reachtruck daarentegen is het zicht verstoord door het reachsysteem.

Conclusie

Om te besluiten, u vindt geen beter alternatief voor de reachtruck dan de Aisle-Master knikheftruck. Veiligheid, onderhoud, gangbreedte en – hoogte, deze zijn slechts enkele van de voordelen in vergelijking met een klassieke reachtruck.

Voor meer info over de Aisle-Master smalle gang heftruck verwijzen we u graag door naar https://www.mabobenelux.nl/aanbod/aisle-master-smallegangheftruck/

Service aanvragen? Klik hier.

Meer opslaan op dezelfde oppervlakte: magazijnoptimalisatie dankzij de Aislemaster knikheftruck

Vaak kampen bedrijven met een plaatsgebrek. Maar uitbreiden is duur en helaas niet altijd mogelijk. Daarom doet men er goed aan om de lay-out van het huidige magazijn te herbekijken. Met de Aisle-Master knikheftrucks kan er tot wel 50% meer opgeslagen worden op dezelfde oppervlakte omdat de gangbreedtes versmalt kunnen worden tot 1600mm en er op deze manier meer rekken geplaatst kunnen worden. Voor bedrijven die ook vaak aan orderpicking doen, is er ook de Aisle-Master Order Picker.