Onderhoud en herstellingen voor uw zijlader | Mabo BeNeLux, dé nr.1 in zijladers
Mabo-Lifting

Service voor welke machines?

Combilift zijladers

Service voor uw zijlader

De Combilift zijlader is een onmisbaar instrument in uw organisatie, en dat weten we bij Mabo BeNeLux. Onze techniekers zijn dan ook dagelijks onderweg en nationaal verspreid om u zo snel mogelijk te kunnen helpen wanneer nodig. Dankzij onze grote voorraad en het gebruik van gestandaardiseerde onderdelen in de verschillende type toestellen, kunnen wij u snel verder helpen.

Voor meer informatie over de meerweg zijlader verwijzen wij u graag door naar https://www.mabobenelux.nl/aanbod/meerweg-zijlader/

Combilift zijlader

Met de C-serie rijdt u in meerdere rijrichtingen waardoor u uw lange ladingen efficiënter en veiliger kan verplaatsen, onder andere door smalle doorgangen zoals poorten. Bovendien biedt het u de mogelijk om uw goederen op te slaan in smallere gangen. Tijdens het transport kan uw lading rusten op het platform, wat voor meer stabiliteit zorgt.

combinatie zijlader en traditionele heftruck

Wanneer u werkt met zowel pallets als lange ladingen, is de Combi CB het perfecte toestel voor u. In zijn compacte vorm ziet u een combinatie van een zijlader met een traditionele heftruck.

zijlader Mabo BeNeLux

Doordat de Combi MR in verschillende richtingen kan rijden, is hij onmisbaar bij snelle procedures voor productiedistributie en logistieke operaties. Er kan gekozen worden voor zowel een zittende als een staande cabine.

mini heftruck

Bij het besturen van een mini heftruck staat de operator, dankzij de roterende besturingsdissel, naast het toestel in plaats van achter het toestel. Naast deze veiligere positie biedt de mini heftruck verschillende voordelen, onder andere dat u geen heftruck rijbewijs nodig heeft. Er kan ook veel veiliger gewerkt worden in smalle gangen en de operator heeft een uitstekend zicht op de goederen waardoor beschadigingen en lichamelijk letsel drastisch verminderen.

sideloader

De cabine van de Combi SL staat in de rijrichting en daarmee perfect om grotere afstanden te overbruggen.

zijlader staande cabine

In zeer nauwe gangen is de Combi Stand-On een echte must have en dit dankzij zijn staande cabine. Hierdoor kan deze zijlader in nog smallere gangen werken. Net zoals de andere types van Combilift, kan ook de Combi-ST (stand-on) in meerdere rijrichtingen rijden.

Elektrische zijlader truck

De Combi ESL en de Combi Jedy zijn beide elektrische toestellen, en kunnen zowel binnen als buiten ingezet worden.

zijlader picking

In de orderpicking wordt vaak gebruikt gemaakt voor de Combi man-up. De naam zegt het zelf, de bestuurder gaat in de cabine mee omhoog. Het zicht op de goederen is hierdoor optimaal en de bestuurder krijgt geen nek- of rugklachten.

Service aanvragen? Klik dan hier.

Historie van de zijlader

Innovatie, flexibiliteit en service zijn de steunpilaren die van Combilift marktleider maakt. Sedert de oprichting in 1998 worden er jaarlijks grote investeringen gedaan om de productiefaciliteit uit te breiden. Een grootste deel van productie wordt verdeeld over 85 landen met 250 dealers. Mabo BeNeLux is exclusief importeur in Nederland, België en Luxemburg.

Als u niets in het assortiment vindt dat voor uw bedrijf van toepassing is, biedt Combilift de mogelijkheid om een zijlader te maken die volledig op maat wordt gemaakt naar de noden van uw werkomstandigheden.