Onderhoud en herstellingen voor mobiele portaalkranen | Mabo BeNeLux, nr.1 in service
Mabo-Lifting

Service voor welke machines?

Mobiele portaalkraan

Service voor uw mobiele portaalkraan

Mabo BeNeLux biedt service voor uw mobiele portaalkraan, ons team is opgeleid en gespecialiseerd om deze toestellen te herstellen en te onderhouden en hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied.

Mobiele portaalkraan
  • Mobiele Portaalkraan

Voor lange, zware of ongewone goederen biedt de mobiele portaalkraan een flexibele oplossing. In tegenstelling tot een vaste portaalkraan kan de Combilift mobiele portaalkraan flexibel ingezet worden, en dit zowel binnen als buiten. De Combilift mobiele portaalkraan beschikt over een laag eigen gewicht, een kleine draaicirkel en 360° zicht vanuit de cabine.

Combilift MG Mobile Gantry
  • Mobile Gantry

De Combi MG zorgt ervoor dat u efficiënt kan werken, zonder te moeten inboeten op wendbaarheid. Grote, zware en goederen van ongewone afmetingen behandelt u gemakkelijk met de MG.

Service aanvragen? Klik hier

Mobiele portaalkranen: vervanger van laadbrug én heftruck

De mobiele portaalkranen van Combilift worden in heel diverse sectoren ingezet, en vooral daar waar men grote, zware of ongewone lasten moet verplaatsen. Denk maar aan sectoren zoals bijvoorbeeld de staalsector waar men stalen balken of profielen moet verplaatsen, maar ook aan beton- en steenindustrieën waar zeer zware goederen verplaatst moeten worden. De Combilift mobiele portaalkranen geven de mogelijkheid om dergelijke goederen op een efficiënte, maar toch flexibele manier te verplaatsen. Dankzij een grote waaier aan bovenhulpframes kan het toestel elke lading aan.

Met cabine of remote controlled

De Combi-SC kan zowel met cabine uitgerust worden als met remote control bediend worden. Beide opties bieden een goede zichtbaarheid. Vanuit de cabine heeft de chauffeur een 360° zicht, maar in sommige situaties kan men een voorkeur hebben om het toestel met remote control te bedienen.

Flexibel inzetbaar

In tegenstelling tot een vaste laadbrug is de Combi-SC flexibeler inzetbaar. Zo kan het toestel ook binnen en buiten ingezet worden wat ervoor zorgt dat men de goederen van binnen naar de vrachtwagen kan verplaatsen zonder extra manipulaties. Dankzij zijn driewiel concept is het toestel uiterst wendbaar, en toch zeer stabiel.

Combilift MG (Combilift Mobile Gantry): voor zware, compacte ladingen

Dit compacte toestel wordt vaak ingezet voor zware en compacte ladingen. Dankzij zijn telescopisch liftsysteem kan ook dit toestel aangepast worden in hoogte om door lage doorgangen te kunnen rijden. Bovendien is het mogelijk om het toestel uit te rusten met een volledige sideshift voor een nog betere bereikbaarheid van uw goederen en voor maximale opslag. De Combi-Mg is steeds remote controlled.