Service voor Innolift meeneemstapelaar, alternatief laadklep | Mabo BeNeLux
Mabo-Lifting

Service voor welke machines?

Innolift meeneemstapelaar

Service voor uw Innolift meeneemstapelaar

Ook voor onderhoud en herstellingen aan uw Innolift meeneemstapelaar kan u steeds terecht bij Mabo BeNeLux. Hoewel de Innolift vrijwel onderhoudsvrij is, is het verstandig om een jaarlijkse check-up in te plannen.

Innolift vervangt laadklep

Service aanvragen? Klik hier

Wat is een Innolift meeneemstapelaar?

Dankzij de Innolift meeneemstapelaar laadt u uw goederen gemakkelijk in en uit uw bestelwagen zonder uw rug te belasten en zonder laadklep. De Innolift past in vrijwel elke bestelwagen, bakwagen of kleine vrachtwagen zonder aanpassingen te moeten doen aan uw voertuig.

Innolift, hét alternatief voor de laadklep

De Innolift is een alternatief voor de laadklep maar is verschillend op enkele vlakken. Zo kan de Innolift in verschillende voertuigen gebruikt worden terwijl de laadklep vast hangt aan één voertuig. Bovendien kan u de Innolift ook thuis laten wanneer u deze niet nodig heeft en kan u deze ook eens gebruiken in uw magazijn. De Innolift is dus flexibeler in gebruik dan de laadklep. Ook is de Innolift lichter en goedkoper dan de laadklep. In tegenstelling tot de laadklep zijn er geen installatiekosten en geen aanpassingen aan uw voertuig vereist.

Hoe werkt een Innolift meeneemstapelaar?

De werking van de Innolift is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk, in een mum van tijd is uw lading met de Innolift ingeladen (of uitgeladen).

Stap 1:

rijd met uw Innolift, met de vorken en lading omhoog, zo dicht mogelijk tot de rand van uw voertuig.

Stap 2:

laat de vorken dalen, de Innolift zal zichzelf beginnen op te heffen.

Stap 3:

Van zodra het toestel van de grond is, kan u de uitschuifbare vorken naar achteren trekken zodat het toestel de bumper van uw wagen kan passeren

Stap 4:

Van zodra het toestel helemaal naar boven is geheven, stopt het toestel. Nu kan u de uitschuifbare vorken terug inschuiven.

Stap 5:

Laat uw vorken een beetje omhoog komen zodat het toestel terug op zijn rijwielen komt te staan, en rijd het toestel verder in uw voertuig.

Stap 6:

Laat uw vorken terug dalen zodat de rijwielen omhoog komen. Het toestel staat nu vast op uw laadvloer. Ter beveiliging kan u het toestel nog met linten vastmaken.

Om het toestel uit te laden voert u de omgekeerde procedure uit.

Uitvoeringen

Er bestaan verschillende types van de Innolift meeneemstapelaar waardoor de Innolift in bijna elke bestelwagen, bakwagen, meubelbak of vrachtwagen past. De maximale capaciteit van de Innolift meeneemstapelaar is 1000kg en de maximale hefhoogte is 1300mm.

Zoals gezegd zijn er, in tegenstelling tot de laadklep, geen aanpassingen nodig aan uw bedrijfswagen. Wel bestaat er een platform die uw laadvloer langer maakt in geval van een laadtrede of trekhaak. Dit zorgt ervoor dat u uw toestel stabieler in-en uitlaadt.

De Innolift kan zowel thuis als tijdens het transport opgeladen worden. Zo is het toestel steeds geladen voor de volgende levering.

Conclusie

De Innolift is een ideaal toestel om uw ladingen gemakkelijk, ergonomisch en autonoom in- en uit uw bestelwagen te laden. Hij is flexibeler in gebruik dan de laadklep en heeft ten opzichte van de laadklep enkele belangrijke voordelen. Bent u dus op zoek naar een laadklep? Denk dan zeker eens aan zijn alternatief, de Innolift meeneemstapelaar.

Voor meer informatie over de Innolift meeneemstapelaar verwijzen wij u graag door naar https://www.mabobenelux.nl/aanbod/innolift-meeneemstapelaar/